&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Artistformidling

tine jo ingrid

Backstage artistformidling representerer i dag et utvalg artister som kan sies å være blant de flinkeste innenfor sitt felt. Som artistformidler har vi spesialisert oss innenfor sjangrene musikere, artister, konferansierer, forfattere, radio- og TV-personligheter, kåsører og foredragsholdere. Du vil helt sikkert finne en artist som passer perfekt til ditt arrangement hos oss.

Arbeidsområder er bl.a. artistformidling og kultur-/bedriftsarrangement. Gjennom vårt etablerte nettverk i underholdingsverdenen kan vi formidle alt av artister, samt kulturinnslag, foredragsholdere, toastmastere og konferansierer.

Vi har også betydelig kunnskap innen sceneproduksjoner, show og event/arrangement. Backstage artistformidling har lang erfaring med avvikling av arrangement og konferanser, og kan bistå med alt fra planlegging, rådgivning og artistformidling til tilrettelegging og gjennomføring av de fleste typer arrangement.

Vi samarbeider nært med idéskapere, tekstforfattere og regissører, i tillegg til tekniske leverandører. Vi kan derfor bistå med artistformidling for kunde/arrangør til alle typer arrangement. Backstage artistformidling kan fungere som delleverandør eller totalleverandør.

Backstage artistformidling har som forretningsidé å utvikle idé til komplett produksjon, hvor selskapet står som produsent. Selskapet ble etablert i 2003 av Lisbeth Wiberg Olsen, som har mer enn 35 års erfaring fra musikk- og underholdningsbransjen samt artistformidling. I dag er selskapet blitt en betydelig aktør innen artistformidling, management og produksjon.

For mer informasjon om artistformidling, ta kontakt med Backstage idag. Vi ser frem til å høre fra deg og tilrettelegge og hjelpe deg med å gjenomføre ditt neste arrangement.