&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev





Artistformidling

rsz tth paulmitchell warner 2 rsz 1nesbo jo 5734 1 048 f3 rgb cut  rsz unni johannes bøe2 rsz ingridb13 kopi

Backstage artistformidling representerer i dag et utvalg artister som kan sies å være blant de flinkeste innenfor sitt felt. Som artistformidler har vi spesialisert oss innenfor sjangrene musikere, artister, konferansierer, forfattere, radio- og TV-personligheter, kåsører og foredragsholdere. Du vil helt sikkert finne en artist som passer perfekt til ditt arrangement hos oss!

Arbeidsområder er bl.a. kultur-/bedriftsarrangement, kick-off og private arrangementer. Gjennom vårt etablerte nettverk i underholdingsverdenen kan vi formidle alt av artister, samt kulturinnslag, foredragsholdere, toastmastere og konferansierer til ditt kick-off arrangement.

Vi samarbeider nært med idéskapere, tekstforfattere og regissører, i tillegg til tekniske leverandører. Vi kan derfor bistå med artister for kunde/arrangør til ditt neste kick-off party. Backstage kan fungere som delleverandør eller totalleverandør til ditt kick-off, alt avhengig av dine ønsker.

Vi har betydelig kunnskap innen sceneproduksjoner, show og event/arrangement. Backstage har lang erfaring med avvikling av arrangement og konferanser, og kan bistå med alt fra planlegging, rådgivning til tilrettelegging og gjennomføring av de fleste typer kick-off og arrangement.

Backstage har som forretningsidé å utvikle idé til komplett produksjon, hvor selskapet står som produsent. Selskapet ble etablert i 2003 av Lisbeth Wiberg Olsen, som har mer enn 35 års erfaring fra musikk- og underholdningsbransjen samt formidling av artister til kick-off og andre arrangementer. I dag er selskapet blitt en betydelig aktør innen artistformidling, management og produksjon.

 

 

For mer informasjon om artistformidling eller booking av våre artister, ta kontakt på:

Tlf: +47 22 92 50 40 // e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.