&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Kick-off

atleespenjon

Våre artister og entertainere er morsomme og proffe og har lang erfaring med å underholde på kick-off og andre festligheter, derfor vil de helt sikkert sørge for et lattermildt og vellykket arrangement.

Backstage representerer i dag et utvalg artister som kan sies å være blant de fremste underholderne i Norge. Vi har spesialisert oss innenfor sjangrene musikere, artister, konferansier, forfattere, radio- og TV-personligheter, kåsører og foredragsholdere. Du vil helt sikkert finne en artist som passer perfekt til kick-off eller andre arrangementer hos oss.

Arbeidsområder er bl.a. kultur-/bedriftsarrangement, kick-off og private arrangementer. Gjennom vårt etablerte nettverk i underholdingsverdenen kan vi formidle alt av artister, samt kulturinnslag, foredragsholdere, toastmastere og konferansierer til ditt kick-off arrangement.

Vi samarbeider nært med idéskapere, tekstforfattere og regissører, i tillegg til tekniske leverandører. Vi kan derfor bistå med artister for kunde/arrangør til ditt neste kick-off party. Backstage kan fungere som delleverandør eller totalleverandør til ditt kick-off, alt avhengig av dine ønsker.

Vi har betydelig kunnskap innen sceneproduksjoner, show og event/arrangement. Backstage har lang erfaring med avvikling av arrangement og konferanser, og kan bistå med alt fra planlegging, rådgivning til tilrettelegging og gjennomføring av de fleste typer kick-off og arrangement.

Backstage har som forretningsidé å utvikle idé til komplett produksjon, hvor selskapet står som produsent. Selskapet ble etablert i 2003 av Lisbeth Wiberg Olsen, som har mer enn 35 års erfaring fra musikk- og underholdningsbransjen samt formidling av artister til kick-off og andre arrangementer. I dag er selskapet blitt en betydelig aktør innen artistformidling, management og produksjon.

For mer informasjon om artistformidling, og hvordan vi kan bistå deg med å arrangere et vellykket kick-off, ta kontakt med Backstage idag. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å finne riktig artist til ditt arrangement.