&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Artistbooking Oslo

 

joatletine

Backstage har blitt en betydelig aktør innenfor artistbooking eller artistformidling, management og produksjon, og planlegger du å arrangere et morsomt og underholdende event i Oslo, kan vi tilby deg både artister og rådgivning for en knirkefri gjennomføring og planleggingsprosess.

Planlegger du et arrangement i Oslo, men trenger en liten ekstra push for å komme i gang?

Vi har en rekke artister klare for booking, i tillegg til et team i samarbeid med tekstforfattere, idéskapere, regissører og tekniske leverandører. Vi kan derfor stille til rådighet som hel- eller delleverandør av ditt arrangement.

Dette er utvalget i artistbooking vi kan tilby i Oslo:

      -Ingrid Bjørnov

Ingrid er dessverre ute for tiden... Les hennes sterke historie her.

     - Kari Slaatsveen

     - Jo Nesbø

     - Di Derre

     - Unni Wilhelmsen

     - Hilde Louise Asbjørnsen

     - Tine Thing Helseth

     - Oslo Fagottkor

     - Anne Grosvold

     - Siri Nilsen

     - Espen Beranek Holm

     - Atle Antonsen

     - Brede Bøe

     - Jon Skolmen

     - Göran Fristorp og Sven-Bertil Taube

     - Ingvild Tennfjord

Våre artister kan du booke til konferanser, kickoff, og andre type arrangement, hvor de kan stå for deler eller hele underholdningen, og som konferansier.

Du kan sjekke ut kommende arrangement i Oslo og andre deler av landet på vår Facebook-side.

Hvem er Backstage Management og Produksjon?

Hvem er vi og hvorfor skal du drive artistbooking gjennom oss?

Vi representerer musikere og artister, konferansierer, forfattere, journalister, radio- og TV-personligheter, kåsører og foredragsholdere, og alle er best i sin kategori (tør vi med hånden på hjertet å påstå). Alle elsker å stå på scenen!

Vi holder til Oslo, men vi holder også arrangement i andre deler av landet. Vi kan hjelpe deg med planlegging, rådgivning, gjennomføring og tilrettelegging av ditt arrangement, kickoff og konferanser.

Vi har lang erfaring, og i spissen har vi Lisbeth Wiberg-Olsen, som startet selskapet i 2003, med over 35 års erfaring fra bransjen.

Vårt mål er å utvikle idé til produksjon.

Ønsker du mer informasjon om artistbooking i Oslo?

Ta kontakt på telefon 22 92 50 40 eller på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!