&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Kickoff Oslo

atlejonespen

Planlegger du å arrangere et kickoff i Oslo i nærmeste fremtid, men vet kanskje ikke hvordan programmet skal se ut? Du mangler kanskje entertainere og artister for å få et komplett show? Det kan vi i Backstage hjelpe deg med! Vi har artister, kåsører, band og entertainers som er erfarne i mange ulike kategorier, og som er både morsomme og profesjonelle.

Et kickoff er en god start på en ny sesong, og en mulighet for å gi dine kollegaer faglig påfyll og ikke minst gi dem noen nye og krevende teambuilding-oppgaver. Det skal både være morsomt og givende, og et fullspekket program med en god dose underholdning er en suksessoppskrift på et vellykket kickoff.

Kickoff Oslo: Backstage som delleverandør eller totalleverandør

Et kickoff skal være gøy og underholdende, men også lærerikt og berikende. Vi kan stå som en delleverandør eller totalleverandør, alt etter hva du har behov for, og da kan vi stå for alt av planlegging, rådgivning og gjennomføring.

Hvorfor velge Backstage som leverandør av ditt kickoff

Hva med å booke Diderre, Unni Wilhelmsen eller Jo Nesbø til ditt neste kickoff i Oslo? Vårt artistutvalg er stort, og vi samarbeider også med tekstforfattere, idéskapere og regissører samt tekniske leverandører for å sørge for at du får den beste opplevelsen.

Hvem er Backstage 

Vi er et artistformidlingsfirma som ønsker å nå ut til deg som skal arrangere et kickoff i Oslo som alle dine kollegaer og venner kommer til å huske. Vi kan også være til hjelp ved en konferanse eller andre lignende arrangement.

Vårt team har lang erfaring fra musikk- og underholdningsbransjen, og vi representerer en rekke gode artister, forfattere, konferansierer, kåsører, foredragsholdere og radio- og TV-personligheter som gir deg og dine den beste opplevelsen ved et kickoff.

I tillegg til dette, kan du sjekke ut vår Facebook-side for kommende arrangement, og for å få en idé om hva vi kan bidra med.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan være til hjelp? Ta kontakt på 22 92 50 40 eller send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..