&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Leie konferansier Oslo

bredeingridjon

Skal du arrangere et event, kickoff, konferanse eller bryllup i Oslo? Har du kanskje alt på plass, men mangler en rød tråd gjennom hele arrangementet? Da har du kanskje behov for en profesjonell og underholdende konferansier eller toastmaster som knytter alt sammen.

En konferansier er viktig for underholdningsverdien

Noen arrangement kan ofte bli lange og trege for gjestene, og dette er ofte et resultat av dårlig planlegging. Ved å leie en konferansier, kan han eller hun være med på å luke ut disse lange segmentene som kan oppstå og bytte disse ut med mer underholdende innslag.

En konferansier (eller en toastmaster) gir mye til underholdningsverdien, og kan ofte være selve underholdningen. Ved å leie en profesjonell artist til å være din konferansier, kan du lene deg tilbake og nyte et lattermildt og underholdende arrangement som vil gå på skinner uten at du må bryte unødvendig inn.

Tenker du likevel at du ikke har behov for noen konferansier, og ønsker å gjøre jobben selv, kan du lese Fireflate.no sine 10 råd til hvorfor du burde (eller ikke burde) gjøre det selv.

Hvem skal være din konferansier? 

Når du skal finne en den riktige konferansier-matchen, må du tenke på:

$     Hva vil du skal bli sagt?

$     Hva kan personen absolutt ikke si?

$     Hvor lenge skal han/hun holde på?

        Hva er fornuftig lengde på hver segment?

Planlegger du et vellykket event i Oslo, kan Backstage bistå med å finne en riktig konferansier til deg. Vi har en stjernespekket artiststall som alle er klare for å underholde deg.

Hva med å la Atle Antonsen være din konferansier og spre litt latter? Eller la Unni Wilhelmsen sjarmere publikum i senk med sin behagelige stemme?

Og før du finner ut av hvem din konferansier blir, kan det være lurt å starte med...

Planlegging av arrangementet

For at en konferanse eller andre typer arrangement skal gå knirkefritt, må man være nøye i planleggingen. Det første og mest essensielle er å finne ut av hvem publikum er og hva du ønsker å oppnå.

Deretter må du delegere oppgaver. Ja, du kan sikkert sitte med alt selv hvis det er snakk om et mindre event. Men det beste resultatet får du av å sette sammen et team som har hver sin viktige oppgave. Her kan du finne og begynne å dra inn din konferansier.

Senere må dere finne sted eller lokale. Hvor mange skal komme? Skal det være åpent eller lukket arrangement? Hva er den letteste måten for gjestene å komme seg dit på?

Nå kan du begynne å tenke på tidspunkt. Prøv å unngå typiske ferieuker som påske, fellesferie, juleferie og helligdager. Husk på at ting tar tid, så gi deg selv og ditt team noen måneder å gå på før den store dagen.

Deretter kan du begynne å reklamere eller eventuelt sende ut invitasjoner.

Trenger du hjelp med planleggingen av ditt neste event i Oslo?

Vi kan, etter dine behov, stille som total- eller delleverandør, noe som vil sørge for at gjennomføringen av ditt neste arrangement vil bli en suksess. Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss på telefon 22 92 50 40 eller på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon.