&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Smak av Italia

Ekteparet Klaus Hagerup og Bibbi Børresen har en genuin interesse for Italia og landets vin, mat og kultur. Med én bok om temaet ute, og snart aktuelle med en ny, er det lett å forstå at de bærer på mye kunnskap og lidenskap rundt emnet.
Vi er stolte av å kunne tilby deres kunnskaper som et supplement til et arrangement, eller som et selvstendig event.

Vinseminar
I vårt store vinseminar kåserer Bibbi Børresen om italiensk mat og vin, mens Klaus Hagerup snakker om vinopplevelser og leser fra deres bok ”Svarte Haner og Ville Griser”. Dette er et arrangement som kan krydres med vinsmaking, antipasti (småretter) som passer vinene, og kan samkjøres med en middag. Seminaret tar ca 3 timer, og passer for inntil 100 personer.
Et kortere vinseminar på 1,5 timer er også tilgjengelig.

Matkurs
Bibbi Børresen er en meget habil kokk, og i dette kurset lærer deltagerne å lage italienske retter, samtidig som det settes fokus på samhandling mellom kolleger. Kurset er ideelt for grupper på 4 – 20 personer, og menyen tilpasses kundens ønsker. Det bys på kåseri og opplesning under middagen.

”Svarte Haner og Ville Griser”
Klaus Hagerup leser fra boken han har skrevet sammen med sin kone, Bibbi Børresen. Boken tar for seg mat og vin i Chianti-området i Toscana.

”Mors ville hjerte”
Vi kan tilby et kåseri med Klaus Hagerup hvor han kåserer om sin mor, Inger Hagerup. Dette kan gjøres i to versjoner; 45 minutter eller 90 minutter. I tillegg er det her muligheter for å utvide med sangere/musikere som fremfører Inger Hagerups materiale sammen med Klaus.


Ta kontakt for tilgjengelighet og tilbud. Det meste kan tilpasses ulike arrangement, og gjøres i ulike kombinasjoner.