&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Siri Nilsen og Lillebjørn Nilsen på Rockefeller

8ef2ff50694985e7ef3077226b9b2ffc-1.jpg

Søndag 21.februar 2016!
EKSTRAKONSERT mandag 22.februar!

Rockefeller Music Hall feirer i 2016 sitt 30-års jubileum. I den forbindelse stiller Lillebjørn Nilsen og Siri Nilsen opp, far og datter, én eksklusiv Oslokveld på Rockefeller.

Med seg har de hvert sitt band, hver sine låter og hvert sitt publikum. Dette er første gang Lillebjørn og Siri Nilsen spiller en felles konsert, og vi er rimelig sikre på at dette bli en av de fineste kveldene i Rockefellers 30 år lange historie. Gå ikke glipp av denne unike sjansen til å få ta del i et musikkhistorisk øyeblikk!

Lillebjørn Nilsen trenger ingen lang introduksjon. Han har med sine sanger, album, liveopptredener og gitarbøker, status som en av Norges mest folkekjære artister. Lillebjørn er særdeles godt kjent på Rockefeller, og hadde også i år sin tradisjonsrike sommerkonsert på Rockefellerscenen, den 18. i rekken.

Siri Nilsen ga i 2014 ut sitt tredje soloalbum, et album som ble belønnet med Spellemannpris i kategorien ”Årets tekstforfatter”. Hun har lagt bak seg sin første store Norgesturné, og publikum langs veien har latt seg begeistre av hennes lyriske tekster, vakre melodier og sceniske energi. Siri er heller ingen nykommer på Rockefeller, hun har spilt intet mindre en fire utsolgte konserter her de siste årene.
Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 20.00.

http://www.billettservice.no/checkout/event.php?eventId=ORF2102K&l=NO&EVNT=ORF2102K&STAGE=1&C=