&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Om Backstage


logo sv

Tel. (+47) 22 92 50 40
Fax. (+47) 22 92 50 41

post (at) backstage (dot) no


Backstage Management og Produksjon representerer i dag et utvalg artister som kan sies å være blant de beste innenfor sitt felt. Som management har vi spesialisert oss innenfor sjangrene musikere, artister, konferansierer, forfattere, radio- og TV-personligheter, kåsører og foredragsholdere.

Arbeidsområder er bl.a. artistformidling og kultur-/bedriftsarrangement. Gjennom vårt etablerte nettverk kan vi formidle alt av artister, samt kulturinnslag, foredragsholdere, toastmastere og konferansierer.

Vi er også virksom innenfor sceneproduksjoner, show og event/arrangement. Selskapet har lang erfaring med avvikling av arrangement og konferanser, og kan bistå med alt fra planlegging og rådgivning til tilrettelegging og gjennomføring.

Vi samarbeider nært med idéskapere, tekstforfattere og regissører, i tillegg til tekniske leverandører. Vi kan derfor bistå kunde/arrangør med alle typer arrangement. Selskapet kan fungere som delleverandør eller totalleverandør.

Av produksjoner kan nevnes Mitt liv som Jon med Jon Skolmen, Eskorteservice for hverdagsmennesker, Klassisk hærverk, Til Elise? og 2012-ouverturen med Ingrid Bjørnov, Asbjørnsen & Joh. i tykt og tynt med Hilde Louise Asbjørnsen og Lene Kongsvik Johansen, På telttur med... og Bifokalt juleverksted med Kari Slaatsveen og Ingrid Bjørnov, samt musikkfestivalen tine@munch med Tine Thing Helseth. Vi har også gjenomført flere turnéer med Øystein Sunde og Ingrid Bjørnov og Di Derre.

Backstage Management og Produksjon har som forretningsidé å utvikle idé til komplett produksjon, hvor selskapet står som produsent. Selskapet ble etablert i 2003 av Lisbeth Wiberg Olsen, som har mer enn 35 års erfaring fra musikk- og underholdningsbransjen. I dag er selskapet blitt en betydelig aktør i sitt marked.

For mer informasjon – kontakt oss!

 

Lisbeth Wiberg Olsen
Daglig leder, manager og produsent

Tommy Gammeltorp
Administrasjon, booking

Hilde Østgårdsgjelten Sørum
Booking