&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Konferansier

rsz kari nyttbilde sept 17 Atle-Antonsen-May-B.-Langhelle1 rsz anneg foto trinehisdal rsz hlfarge Espen Jarle Nyttingnes

Har dere tenkt å arrangere et event eller holde en tilstellning og trenger en undeholdende og profesjonell konferansier? Vi i Backstage har et stort utvalg artister som kan være konferansier på ditt event og gi begivenheten det lille ekstra, og gjøre det til en fantastisk og morsom opplevelse for alle.

Våre artister og konferansierer er dyktige og proffe entertainere med lang erfaring som konferansier og vil derfor sørge for en lattermild og vellykket event for deg og dine. 

Backstage representerer i dag et utvalg artister som kan sies å være blant de flinkeste underholdere og konferansierer. Vi har spesialisert oss innenfor sjangrene musikere, artister, konferansier, forfattere, radio- og TV-personligheter, kåsører og foredragsholdere. Du vil helt sikkert finne en artist eller konferansier som passer perfekt til ditt arrangement hos oss.

Arbeidsområder er bl.a. kultur-/bedriftsarrangement og private arrangementer. Gjennom vårt etablerte nettverk i underholdingsverdenen kan vi formidle alt av artister, samt kulturinnslag, foredragsholdere, toastmastere og konferansierer.

Vi har også betydelig kunnskap innen sceneproduksjoner, show og event/arrangement. Backstage har lang erfaring med avvikling av arrangement og konferanser, og kan bistå med alt fra planlegging, rådgivning og konferansier til tilrettelegging og gjennomføring av de fleste typer arrangement og kick-off.

Vi samarbeider nært med idéskapere, tekstforfattere og regissører, i tillegg til tekniske leverandører. Vi kan derfor bistå med artister og konferansier for kunde/arrangør til alle typer arrangement. Backstage  kan fungere som delleverandør eller totalleverandør, alt avhengig av dine ønsker.

Backstage har som forretningsidé å utvikle idé til komplett produksjon, hvor selskapet står som produsent. Selskapet ble etablert i 2003 av Lisbeth Wiberg Olsen, som har mer enn 35 års erfaring fra musikk- og underholdningsbransjen samt formidling av konferansier. I dag er selskapet blitt en betydelig aktør innen artisk og konferansier formidling, management og produksjon.

For mer informasjon om artistformidling, ta kontakt med Backstage idag. Vi ser frem til å høre fra deg og tilrettelegge og hjelpe deg med å finne riktig konferansier og gjenomføre ditt neste arrangement.