&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Anne Grosvold til Backstage!

AnneG_foto_TrineHisdal.jpeg
(foto: Trine Hisdal)

Vi i Backstage er særdeles stolte av å få ønske Anne Grosvold velkommen til oss!

Anne Grosvold er av Norges mest respekterte journalister og hadde, til hun sluttet i desember 2015, arbeidet nesten 40 år i NRK som journalist, utenlandskorrespondent og programleder.

Én gang i måneden møter Anne Grosvold ledende kultur- og samfunnspersoner på Nationaltheatret i Oslo, et konsept som har fått strålende mottakelse fra publikum. Anne Grosvold er en svært dyktig program- og debattleder, og hennes brede kunnskapsfelt og evne til å snakke med alle slags mennesker gjør henne til et sikkert valg som konferansier og programleder for etthvert arrangement.

Litt om Anne

Fra september 2007 ble Anne Grosvold programleder for talkshowet Grosvold på NRK1. Programmet overtok sendetiden til Først og sist på fredagskvelden etter at Fredrik Skavlans program ble lagt ned våren 2007. Programmet Grosvold gikk i fire sesonger og hadde sin siste sending mai 2009. I 2009 startet Anne Grosvold i samarbeid med Ronny Kristoffersen arbeidet på en ny TV-serie som hadde premiere på NRK i 2010.

Anne Grosvold er kjent for sin myndige programlederstil, og fikk Den Store Journalistprisen i 1998 mens hun var programleder for Redaksjon 21. Anne har dessuten vunnet priser som Årets TV-navn i 1996 og Årets navn 1996 og 1997. I 2007 fikk hun Seerprisen. I 2016 mottok Anne Grosvold hedersprisen under Gullruten 2016

Vi gleder oss til samarbeidet!
Ta gjerne kontakt for mer informasjon om Anne Grosvold.