&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Atle Antonsen
 

Atle Antonsen er blitt en institusjon i norsk underholdningsbransje - en ambassadør for den høylytte, halsløse humoren, en pådriver for samtidskomikk, et verbal tog intelligent harselas ingen kan måle seg med. Han er noen ganger uanstendig ærlig og tidvis lett surrealistisk og direkte indirekte i formen. Ha evne å bedrive komikk med det aller største alvor. Det viktigste for Atle er å engasjere, slik at publikum ikke trekker likegyldig på skuldrene.

 

Atle har en lang merittliste både innen radio, scene og TV. Han er bl.a. kjent for samarbeidet sitt med Bård Tufte Johansen, Harald Eia, og Espen Eckbo, som har blitt publikumssuksesser både på TV og scene over hele landet. På scenen har han gjort seg bemerket i mange år. Han startet med standup i 1994 og var den første komikeren med eget enmannsshow – Vårherre med bart. Senere har han satt opp flere show, TV- og radioprogrammer sammen med kollega Johan Golden. Mange kjenner han også fra Lompelandslaget og fra Nissene på låven.

 

Atle Antonsen har vunnet Komiprisen fire ganger; i 2004 i klassen beste standup-artist, i 2007, 2008 og 2012 i klassen "Beste mannlige artist i revy og komedie". Under Gullruten 2006 ble han kåret til beste mannlige skuespiller for Tre brødre som ikke er brødre. Atle er også vokalist i det alltid aktuelle bandet DDR, og har en skjult talent i plystring.

 

Han har også en solid karriere på teaterscenen, og har medvirket i blant annet Et juleeventtyr på Victoria teater, som Kong Arthur i Norgespremieren av Monty Pythons Spamalot på Folketeatret, Tryllefløyten på Den Norske Opera & ballett, og nå debuterer han på Nationaltheatret som Willy i teaterstykket En handelsreisendens død.

Atle Antonsen har også medvirket i en rekke filmer, blant annet Get ready to be Boyzvoiced, Tommys inferno, Pittbull-Terje, Kurt blir grusom, Kong Curling, Fuck-Up, Doktor Proktors prompepulver, Grand Hotel og skuespiller/manusforfatter i Norske byggeklosser. De siste årene har han markert seg via rollefiguren Dag i seriene Dag og NAV. Krysningen tungt drama og ren komedie treffer et bredt publikum, og antihelten Dag er blitt tatt godt imot også i andre skandinaviske land.

Atle Antonsen er også en dreven konferansier og underholder, som vet å lese publikum og som leder arrangementer med en stø hånd.

 

Dersom du ønsker å booke inn Atle til et humoristisk innslag eller konferansier - ta kontakt på:

 

Tlf: +47 22 92 50 40 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.