&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Brede Bøe

bredeboe2

BREDE BØE er mest kjent for sitt betydelige bidrag til norsk revyhistorie. Man han er også en fremragende sanger og entertainer, og har vært innom de fleste sjangre i norsk underholdningsliv.

H
an slo gjennom som 18-åring, i Mosserevyen Svartere enn natten i 1987. På kort tid ble han hele Østfolds kjeledegge, og vekslet mellom Moss og Fredrikstad i revyer, buskis, show og t.o.m. operette da han spilte Leopold i Sommer i Tyrol. I 1994 åpnet hovedstadens teatre dørene for ham og opptredner på ABC-teateret, Chat Noir, Dizzie-teateret, Oslo Nye og Edderkoppen fulgte. Brede ble senere å se på TV, i blant annet tv-komedien D'ække bare, bare Bernt, og Hilde & Brede show med Hilde Lyrån. Brede har mottatt Fredriksprisen i Fredrikstad, Leif Justers Ærepris og Mossianaprisen, og i 2010 vant han Komiprisen for beste mannlige artist med forestillingen Valgets Kval.

I 2015 gjorde Brede et lite comeback med forestillingen Brede på Verket i Moss. Forestillingen har fått svært gode tilbakemeldinger, og ble utsolgt på rekordtid! Sommeren 2016 spilte han forestillingen på Parkteatret i Moss, igjen til fantastiske tilbakemeldinger fra publikum.

Desember 2017 er Brede aktuell med juleforestillingen Askepotts jul på Latter.

Brede Bøe er populær konferansier, hvor han leder arrangementer, eller fletter sammen verbal humor med musikk. Han gjør også underholdningsinnslag og foredrag.

For booking - ta kontakt:

Tlf: + 47 22 92 50 40 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.