&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Finn Bjelke

 

finn.jpg

Finn Bjelke er en av landets mest kjente radiostemmer, og hele Norges “Mr. Popquiz”.

Som mangeårig musikkjournalist (BEAT, Det Nye, MTV) og programleder (Popquiz, Herreavdelingen, Reiseradioen m.m.) har han markert seg med sin slentrende og inkluderende stil.

Han er mest kjent for sin radiovirksomhet, men har også mange års erfaring fra TV. Blant annet spilte han i TV-serien Kanonball, som ble skrevet av han og Yan Friis. Finn har også ved et par anledninger vært fagdommer i Kvitt eller Dobbelt, redaksjonsmedlem i Åpen post og kommentert maratonsendingen Live 8 og Live Earth.

Ellers har Finn flere års erfaring fra reklamebransjen. Han har gjort standup sammen med Glenn Rodney Skog og gitt ut en rekke bøker på Gyldendal, bl.a. Pappa for første gang, Gubbealarm!, Gretne gamle gubber og flere Popquiz-bøker. Finn er fast panelmedlem i radio- og TV programmet 20 spørsmål. Hver tirsdag kveld på P1 leder han legendariske Herreavdelingen sammen med Yan Friis og Ingrid Bjørnov. Programmet har vært på luften siden 1996. Lørdag formiddag er det duket for Pop Quiz, også på P1, som gleder nesten en halv million lyttere.

Utenfor NRK-huset har han jevnlig invitert til musikkquiz, blant annet på Josefine Vertshus i Oslo, eller i sammenheng med spesifikke arrangementer.

Hvis du ønsker at alle medarbeiderne skal jobbe sammen og bli kjent med hverandre på tvers av avdelings- og aldersgrenser er Musikk-quiz svaret. Finn skreddersyr en quiz etter deres ønsker og bidrar til en svært god stemning med sin blanding av quiz og standup. Han er også tilgjengelig som konferansier, toastmaster og kåsør - og han er en drivende dyktig DJ.