&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

Jo Nesbø

rsz nesbo jo 5734 1 048 f3 rgb cut Jo Nesbø slo først gjennom på med popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser og landeplager som ”Jenter” og ”Rumba med Gunn (1-2-3)” er de selve eksempelet på lyden av norsk 90-tallspop. Jo Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere, med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side. Han har videre skrevet seg inn i litteraturhistorien med kriminalserien om privatetterforskeren Harry Hole

Det som begynte som en engangs-happening har etterhvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sammen med multi-instrumentalist Lars Jones. Tanken var å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill, to stemmerog en smule nærhet. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter,ettertanke – og kanskje til og med litt varme.

LARS JONES er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant andre Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grete Svendsen og Di Derre. Han har også gitt ut soloalbumet Raindrops to the Desert (1996).


For mer informasjon om Jo Nesbø, besøk hans hjemmeside:
http://jonesbo.com/

Se også: http://www.backstage.no/vare-artister/di-derre


For booking, ta kontakt:

Tlf: +47 22 92 50 40 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.