&nnbsp

Påmelding nyhetsbrev

TINE THING HELSETH QUINTET (TTHQ)

 

tthq8

Tine Thing Helseth Quintet (TTHQ) er et jazz/tangoensemble som ble dannet i 2010, og som består av trompet, gitar, bass, trommer og piano.

TTHQs musikalske filosofi er at de kun spiller musikk de liker - og det spenner fra Piazzollas tango til irske folkesanger, fra kabaretmusikk til moderne Kurt Weill-stykker, og kanskje også rock om stemningen tilsier det. Med dette som eneste begrensning får publikum nyte en sammensatt blanding i en frisk innpakning.

Tine Thing Helseth leder gruppen, og er eneste medlem med klassisk musikkbakgrunn. Gunnar Flagstad (piano), Aksel Jensen (bass), Erik K. Jøkling (trommer) og Jarle G. Storløkken (gitar og musikalsk arrangør) har alle jazz-bakgrunn. Og deres samarbeide dreier seg om å møtes i et musikalsk skjæringspunkt, både spille- og repertoarmessig. Men viktigst for dem er det å ha det gøy på scenen og ta publikum med på en musikalsk reise.

TTHQ spiller jevnlig i Norge. De spiller også sporadisk i utlandet; av jobber bør 100 Club i London, Chester Festival samt Russlandsturné i 2013 nevnes.

https://www.facebook.com/tinethinghelsethquintet

Ta kontakt for booking!

 Tlf 22 92 50 40 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.